28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăConstantaFată de 19 ani dispărută în Chirnogeni!

Fată de 19 ani dispărută în Chirnogeni!

Articole Similare

Polițiștii sunt în stare de alertă maximă după ce o tânără din Chirnogeni, Ciobanu Elena Daniela, în vârstă de 19 ani, a dispărut de acasă. Părinții sunt disperați, mai ales că tânăra are un handicap de gradul 3. Potrivit primelor informații, tânăra a fost văzută în timp ce se urca într-o mașină albă, marca Audi. Tatăl fetei, Ciobanu Daniel, nu crede că fiica sa a fost răpită, dar și-a exprimat îngrijorarea că aceasta a plecat fără telefon, fără buletin și fără bani. Poliția urmărește pista unei mașini albe, marca Audi, cu numărul CT 88 EZL, care ar fi fost văzută luându-o pe tânără.

Tatăl tinerei dispărute, Ciobanu Elena Daniela, este îngrijorat și nu știe cum a reușit fiica sa să ia legătura cu șoferul mașinii în care s-a urcat. El susține că Daniela i-a amenințat de mai mult timp că va pleca și se va descurca fără ei. El consideră că tânăra nu avea prieteni și cineva a profitat de vulnerabilitatea ei. Poliția urmărește pista unei mașini albe, marca Audi, cu numărul CT 88 EZL, care ar fi fost văzută luându-o pe tânără. Tânăra are 19 ani, are înălțimea de 1,65 m, în jur de 50 de kg, păr șaten, ochi albaștri și un handicap de gradul 3.

Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, precizează că activitatea jurnalistică este scutită de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public, obținute din surse publice deschise.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...