28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăConstantaVă mai amintiți de femeie atacată și tăiată în sala de judecată,...

Vă mai amintiți de femeie atacată și tăiată în sala de judecată, la Constanța, de fostul concubin?

Articole Similare

Cine își mai aduce aminte de individul care și-a înjunghiat partenera de viață în sala de judecată, la Constanța? Ali Belgin a fost acuzat că și-a tăiat soția cu un cutter, în zona obrazului drept. Totul s-a întâmplat în incinta Judecătoriei Constanța, unde se desfășura o ședință de judecată. Ei bine, individul a fost condamnat.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să condamne pe Ali Belgin la o pedeapsă de 6 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. După contopirea cu alte pedepse, Ali Belgin va trebui să execute 7 ani și 4 luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată pe 13 ianuarie 2023 și nu este definitivă.

Conform rechizitoriului, incidentul a avut loc în timpul unei ședințe de judecată care urma să stabilească domiciliul copilului minor al celor doi. Într-un moment de agitație, Ali Belgin a scos un cutter și a tăiat-o pe față pe fosta sa concubină, provocându-i o plagă pe obrazul drept.

Incidentul a avut loc în prezența mai multor persoane, inclusiv a unui judecător, grefieri și avocați. Victima a relatat că a avut o relație de concubinaj cu Ali Belgin și că au împreună un copil minor. Persoana vătămată a precizat că inițial relația dintre ea și inculpat a fost bună, dar ulterior, după ce s-au mutat împreună, a aflat că Ali Belgin frecventa săli pentru jocuri de noroc, ceea ce a dus la certuri din cauza banilor. De asemenea, ea a aflat că acesta a avut și probleme cu legea, fiind cercetat pentru proxenetism.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...