26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăClujZid prăbușit peste mai multe mașini, pe strada Lombului

Zid prăbușit peste mai multe mașini, pe strada Lombului

Articole Similare

Poliția Locală din Cluj-Napoca a intervenit miercuri, pe strada Lombului, unde un zid de sprijin s-a prăbușit fiind avariate mai multe mașini.

„În urma unei sesizări primite miercuri, polițiștii locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier au constatat prăbușirea unui zid de sprijin, pe o lungime de circa 35 de metri, pe strada Lombului nr. 2-4.

Au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară.

Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – ”Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” – teren privat, lucrarea nefiind recepționată.

Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației.

De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor efectuate”, au transmis reprezentanții municipalității.

A.M.C

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...