1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăBucurestiPrimarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, acuză ASPA de falsificarea documentelor, apoi se...

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, acuză ASPA de falsificarea documentelor, apoi se răzgândește

Articole Similare

O femeie a murit din cauza atacului unui grup de câini în zona Lacul Morii, iar Ciprian Ciucu și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) au aruncat vina unii asupra celorlalți. Miercuri, primarul Sectorului 6 a acuzat ASPA că falsifică documente, dar ulterior s-a răzgândit și a decis să revină cu un „update, de dragul adevărului”. ASPA a prezentat documente care arată că au intervenit pentru capturarea câinilor din zona Lacul Morii, cu o săptămână înainte ca Ana Oroș să moară într-un mod tragic. Ciprian Ciucu a recunoscut că a verificat aceste documente și că sunt adevărate.

„Update, de dragul adevărului: Am verificat, documentul prezentat de ASPA se referă la o altă locație aflată la peste un 1km distanță de Drumul la Roșu, unde a fost făcută sesizarea PLS6 și a fost semnat câteva ore mai târziu de către un alt polițist local care nu avea cunoștințe despre sesizarea inițială. Nu este un document falsificat, așa cum am crezut inițial, dar manipularea rămâne: ce prezintă ASPA are legătură cu un alt loc, la 1 km distanță. Voi prezenta întotdeauna adevărul”, precizează primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Context: Miercuri seara, Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook un comunicat în care afirmă că, pe 14 ianuarie 2023, Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a intervenit în zona Lacul Morii, pe strada Drumul la Roșu și au solicitat participarea unui echipaj din cadrul Poliției Locale Sector 6. La finalul acțiunii, un polițist local a semnat un raport de activitate al ASPA, în care se menționează că câinii nu au putut fi capturați deoarece s-au retras pe o proprietate privată.

„La finalul acțiunii, echipajul ASPA a întocmit un Raport de activitate în care a consemnat că nu au putut fi capturați câinii deoarece s-au retras pe o proprietate privată, au menționat și numele posibilului proprietar al terenului. Raportul a fost semnat și de polițistul local de la sectorul 6, prezent la acțiune.

Până în prezent nu am primit de la Poliția Locală Sector 6 un răspuns cu privire la permisiunea de a acționa pe proprietatea privată respectivă”, a transmis Primăria Capitalei.

La scurt timp după postarea comunicatului, primarul Sectorului 6 a acuzat prin intermediul unei postări pe Facebook că Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a falsificat documentul menționat anterior și că polițistul local nu a semnat raportul de activitate.

„Incredibil, s-a ajuns la falsificarea de documente! Acest lucru este penal! Politistul Local nu a semnat acel proces verbal! Nu au venit la sesizare! Au publicat în presă în urma cu câteva minute, un document falsificat. Vom cere o expertiză grafoscopică!
ASPA, vă afundați singuri!
Ireal, incredibil ce se întâmplă în administrația publică a Bucureștiului în anul 2023!”, zicea Ciprian Ciucu.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...