1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăExterneTrump va reveni pe Facebook şi Instagram

Trump va reveni pe Facebook şi Instagram

Articole Similare

Compania Meta Platforms Inc a anunţat miercuri că în următoarele săptămâni va restabili conturile de Facebook şi Instagram ale fostului preşedinte american Donald Trump, care au fost suspendate timp de de doi ani, după asaltul susţinătorilor fostului preşedinte asupra sediului Congresului, în 6 ianuarie 2021.

 

Compania de social media a precizat într-o postare pe blog că a „pus în aplicare noi măsuri de protecţie pentru a descuraja repetarea infracţiunilor”.

„În cazul în care domnul Trump postează în continuare conţinut care încalcă legea, conţinutul va fi eliminat şi va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între o lună şi doi ani, în funcţie de gravitatea încălcării”, a scris Nick Clegg, preşedintele Meta pentru afaceri globale, în postarea de pe blog.

Donald Trump a declarat că va candida din nou la Casa Albă în 2024, or Facebook şi Instagram sunt vehicule cheie pentru campania politică şi de strângere a fondurilor.

Frații Tate, subiect de analiză pentru World Vision Români

În noiembrie, el a redobândit accesul la Twitter, cândva megafonul său favorit în online, iar la câteva săptămâni după aceea a declarat că se află în discuţii cu Meta pentru a reveni şi pe Facebook.

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...