6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăExterneAlarma în Rusia: „Patru bărbați înarmați aflați într-un VAZ cu drapelul Ucrainei...

Alarma în Rusia: „Patru bărbați înarmați aflați într-un VAZ cu drapelul Ucrainei au ajuns în Rostov”

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

O masina in care se afla barbati inarmati, pe care este afisat drapelul Ucrainei, este cautata in regiunea Rostov din Rusia, anunta publicatia rusa Baza pe Telegram.

Conform publicatiei Baza, fortele de ordine incearca sa gaseasca in regiune un VAZ visiniu cu numere de inmatriculare de Kursk, in masina aflandu-se patru barbati inarmati.

Acestia au asupra lor steaguri ucrainene si embleme ale Fortelor Armate ale Ucrainei. Nu se stie de ce le poarta. Fortelor de ordine li s-a cerut sa ia masuri de precautie.

Nu este clar cine sunt exact cei patru barbati si cum au ajuns in regiunea Rostov, subliniaza Baza.

Consilierul sefului administratiei prezidentiale de la Kiev, Mihailo Podoliak, a anuntat intr-un interviu acordat jurnalistului Michael Naqi ca „vor fi lovite” si Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg.

„Confirm oficial, o escaladare interna in Rusia a razboiului este inevitabila. Vor fi lovituri diferite asupra unor tinte diferite. Cine le va efectua si cum, asta este o alta discutie.

Inca o data, Ucraina nu loveste in Rusia. Dar, in logica razboiuliui, o escaladare interna a razboiului in Rusia este inevitabila, iar orasele rasfatate, care credeau ca traiesc intr-o alta realitate, precum Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg si altele, vor fi lovite. Dar aceasta escaladare este o problema interna a Federatiei Ruse”, a declarat Podoliak.

Parteneri