25.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăBucurestiElevii din Sectorul 2 care practică sport vor beneficia de vouchere

Elevii din Sectorul 2 care practică sport vor beneficia de vouchere

Articole Similare

Primăria Sectorului 2 propune acordarea de vouchere pentru elevii care practică sport prin proiectul „Dăruim speranță pentru performanță în sport”. Scopul acestui proiect este de a încuraja elevii din Sectorul 2 să exceleze în domeniul sportiv.

Elevii din Sectorul 2 vor primi vouchere de 250 de lei pe lună pentru a-și susține activitatea sportivă, acest proiect este în curs de dezbatere publică pentru a fi aprobat. Prin acest proiect se dorește să se sprijine și să se încurajeze elevii să practice sportul pentru a obține rezultate excelente. Orice elev poate beneficia de acest sprijin, în limita locurilor disponibile.

Primirea voucherelor nu este legată de situația financiară, conform Primăriei Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, va fi necesar să se completeze o cerere. Primăria Sectorului 2 oferă informații utile despre aceste vouchere:

  • Voucherele lunare în valoare de 250 de lei vor putea fi utilizate numai pentru a acoperi achitarea contravalorii abonamentului/cotizației lunare/taxelor aferente necesare practicării unei discipline sportive.
  • Structurile sportive trebuie să facă dovada afilierii la Federația Sportivă Națională.
  • Bazele sportive proprii sau deținute, în care își desfășoară activitatea, trebuie să se afle în Sectorul 2.
  • Beneficiarii acestui proiect vor primi voucherele în ordinea înregistrării solicitărilor și în limita locurilor disponibile lunar, dar și a bugetului alocat inițiativei.

Regulamentul complet al implementării proiectului „Dăruim speranță pentru performanță în sport” poate fi citit pe site-ul oficial al Primăriei Sectorului 2, intrând aici.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...