28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăEconomicÎntârzieri ale trenurilor din cauza condiţiilor meteorologice

Întârzieri ale trenurilor din cauza condiţiilor meteorologice

Articole Similare

”Trenul R 8007 va ajunge cu întârziere la Constanţa, deoarece între Sărulesti şi Lehliu (firul I) i s a rupt pantograful, defecţiune care a cauzat inclusiv ruperea firului de contact”, a transmis, vineri seară, CFR.

Sursa citată a precizat că garnitura a fost repusa în circulaţie cu altă locomotivă, la destinaţie urmând să ajungă cu o întârziere de 193 de minute.

”Menţionez faptul că celelate trenuri nu au fost afectate  acestea fiind retrasate să circule pe firul II”, a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR.

Potrivit acesteia, întârzierea înregistrată de trenul IC 536 (96 de minute) este cauzată de fluctuaţii de tensiune între Mircea Vodă şi Saligny, precum şi de restricţia de viteză cu care a circulat între Brăneşti şi Pasărea, din cauza talonarii barierei la trecerea la nivel.

De asemenea, întârziere la destinaţie are şi trenul 472 (108 minute) care şi-a prelungit timpii de mers, cu 42 min, între Crivina – Brazi şi cu 64 minute în statia Brazi, pentru manevre de decuplare a unui vagon din compunerea garniturii.

”Menţionez că nu avem inregistrate alte evenimente, însă traficul feroviar este adaptat în continuare la condiţiile meteo nefavorabile”, a mai transmis sursa citată.

 

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...