20.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăExterneUn soldat rus „s-a sinucis în fața mamei lui” cu doar o...

Un soldat rus „s-a sinucis în fața mamei lui” cu doar o zi înainte de a fi trimis înapoi în Ucraina

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

Un soldat rus și-a luat viața” cu doar o zi înainte de a fi trimis înapoi în Ucrain. Mihail Lyubimov este doar unul dintre cei câțiva recrutați care au ales moartea în locul războiului lui Putin.

Un soldat rus care a participat la război în Ucraina și plecase în permisie acasă în Rusia s-a aruncat de la fereastra de la etajul 10 cu o zi înainte de a se întoarce pe frontul din Ucraina.

Mihail Lyubimov a sărit de la 30 de metri de la apartamentul din blocul turn pe care îl împărțea cu mama sa, Natalia, care ar fi fost martoră la tragedie.

Natalia, care lucrează ca femeie de serviciu pentru Ministerul rus de Externe, a declarat că fiul ei a suferit „atacuri de panică” și a început să bea pentru a face față fricii de a fi trimis înapoi în Ucraina.

Lyubimov s-a întors în cartierul Tsaritsyno din Moscova, în ceea ce a fost prima sa pauză de la acțiune. I se ordonase să se întoarcă în ziua următoare sinuciderii sale.

Un soldat
Soldatul s-a aruncat de la etajul 10 în fața mamei sale

El servise anterior ca recrutat în marină, dar a fost ulterior încorporat ca soldat în armata lui Vladimir Putin.

A fost trimis la război în octombrie. La vremea respectivă, iubita sa de lungă durată, Ksenia, a postat pe rețelele de socializare „te vei întoarce”.

Un raport local scria: „Natalia a spus că și-a văzut fiul sărind de la o fereastră a apartamentului lor de la etajul zece. „Femeia a sunat la poliție și la ambulanță, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.”

Crește numărul de sinucideri printre soldații ruși
Moartea sa survine în urma afirmațiilor potrivit cărora autoritățile ruse acoperă o creștere a numărului de sinucideri legate de războiul din Ucraina și de eforturile de mobilizare ale lui Putin.

Au existat și alte cazuri documentate de recruți care și-au luat viața în loc să fie trimiși pe front, deși se susține că există mai multe cazuri pe care autoritățile nu le-au făcut publice.

Vladimir Potanin, în vârstă de 46 de ani, din Kurgan, „s-a sinucis cu o lamă de ras” la un centru de antrenament din regiunea Sverdlovsk, la mai puțin de o săptămână după ce a fost mobilizat.

Locotenentul mobilizat Alexander Ivanov, 57 de ani, a fost găsit mort într-un sat din regiunea Kursk înainte de a pleca, potrivit DailyStar.

Un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, s-a sinucis la un centru de instruire din Vyborg, la 2 octombrie.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...