6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăBucurestiȘoferii care nu au cauciucuri de iarnă vor fi amendați

Șoferii care nu au cauciucuri de iarnă vor fi amendați

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

Poliția anunță aplicarea de amenzi pentru șoferii care nu au echipat mașinile conform sezonului rece, cu anvelope de iarnă. De asemenea, autovehiculele cu greutatea mai mare de 3,5 tone sunt obligate să aibă instalate dispozitive antiderapante certificate”.

Autoturismele neechipate corespunzător vor fi sancționate. Meteorologii au anunțat cod galben și cod portocaliu de viscol și ninsori în București și în restul țării. Din acest motiv, Poliția avertizează că se vor elibera amenzi pentru nerespectarea regulilor privind echiparea autoturismelor cu anvelope de iarnă. Suma amenzii poate fi cuprinsă între 1.305 lei și 2.900 de lei, iar în plus, șoferilor le va fi reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului, conform informațiilor transmise de HotNews.ro.

Administrația Națională de Meteorologie anunță o atenționare meteorologică de cod galben care se va menține până duminică dimineața în București. Aceasta include cantități semnificative de precipitații sub formă de ploi și ninsori, precum și viscol și intensificări ale vântului.

Până duminică dimineața se va acumula un strat de zăpadă cu grosimi între 8 și 15 cm. Vântul își va pierde din intensitate treptat. Temperatura aerului se va menține între -1 și 1 grade Celsius, fără variații semnificative.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri