19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăBucurestiUn tânăr care s-a urcat drogat la volan, a derapat și a...

Un tânăr care s-a urcat drogat la volan, a derapat și a dărâmat un stâlp

Articole Similare

Un tânăr din București a ignorat stratul de zăpadă care acoperea drumul și faptul că nu ar fi trebuit să conducă sub influența drogurilor: a accelerat cât a putut, a pierdut controlul mașinii și a distrus un stâlp.

După testarea cu aparatul drugtest, polițiștii au constatat că șoferul consumase o combinație de substanțe interzise. Vineri noapte, a nins puternic în București, iar majoritatea șoferilor au condus cu viteză redusă pentru a evita riscul de accidente.

Cu toate acestea, zeci de accidente au avut loc în Capitală noaptea trecută. Străzile au rămas mult timp acoperite de zăpadă. Mulți șoferi au declarat pentru observatornews.ro că utilajele de deszăpezire au stat mai mult pe marginea drumului decât să își facă treaba.

Nu toți șoferii au luat în considerare condițiile meteo. Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care se afla sub influența drogurilor, a accelerat și nu a ținut cont de zăpada de pe șosea, rezultând în distrugerea unui stâlp de iluminat din București.

„Aveam 75 km/h, peste limită. Am mers puţin mai tare, nu foarte tare. Undeva la trecerea de pietoni am pierdut controlul şi am derapat. Am încercat să o redresez. Nu am putut să îi fac absolut nimic”, a spus șoferul vinovat, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii au suspectat că tânărul a consumat substanțe interzise, astfel au decis să-l testeze cu aparatul drogtest. Rezultatul a arătat că acesta consumase un cocktail de substanțe ilegale.

Noaptea trecută, Bucureștiul a fost acoperit de zăpadă, ceea ce a îngreunat circulația. Autoritățile au declarat că sunt pregătite să intervină cu aproximativ 500 de utilaje de deszăpezire, dar din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai mulți șoferi au pierdut controlul mașinilor lor, unii ajungând chiar să se oprească în copaci sau să derapeze în stâlpii de protecție.

Potrivit meteorologilor, ninsorile din Capitală vor continua până la sfârșitul săptămânii.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...