27.1 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăExternePostările anti-Putin de pe rețelele sociale sunt considerate acte teroriste și pot...

Postările anti-Putin de pe rețelele sociale sunt considerate acte teroriste și pot aduce șapte ani de închisoare

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Președintele criminal Vladimir Putin continuă să distrugă vieți în Ucraina, dar încearcă să-și decimeze și opozanții din Rusia, oricine ar fi aceștia. Rusoaica Olesya Krivtsova poartă un tatuaj anti-Putin pe o gleznă și o brățară care îi urmărește fiecare mișcare. Ea a fost plasată în arest la domiciliu și riscă închisoare pentru o postare pe Instagram în care critică războiul din Ucraina, potrivit CNN.

 

Tânăra în vârstă de 19 ani este din regiunea rusă Arhangelsk și este acuzată pentru postările sale pe rețelele de socializare despre care autoritățile spun că „discreditează armata rusă și justifică terorismul”.

Oficialii ruși au adăugat-o pe Krivțova pe lista teroriștilor și extremiștilor, la egalitate cu ISIS, Al Qaeda și talibanii, pentru că a postat o poveste pe Instagram despre explozia de pe podul din Crimeea din octombrie, care a criticat, de asemenea, Rusia pentru invadarea Ucrainei.

Vezi și Cine sunt cazacii care i-au atacat cu bice pe protestatarii anti-Putin și care este legătura lor cu Campionatul Mondial de Fotbal

Krivtsova, studentă la Universitatea Federală de Nord (Arctică) din orașul Arhangelsk (nord-vest), este de asemenea acuzată că discreditează armata rusă pentru că a făcut o presupusă postare critică privind războiul, pe un chat studențesc din rețeaua de socializare rusă VK.

În prezent, Krivtsova se află în arest la domiciliu în apartamentul mamei sale din Severodvinsk, regiunea Arhangelsk, având interdicție de a intra pe internet și de a folosi alte forme de comunicare.

„Cazul Olesiei nu este nici primul, nici ultimul”, a declarat Alexei Kichin, avocatul lui Krivtsova, pentru CNN.

Kichin a declarat că fata riscă până la trei ani de închisoare pentru discreditarea armatei ruse și până la șapte ani de închisoare în temeiul articolului de justificare a terorismului, relatează CNN.

Parteneri