6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăBucurestiCetățeanul britanic care a lovit o gravidă pe trecere de pietoni,...

Cetățeanul britanic care a lovit o gravidă pe trecere de pietoni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

Șoferul străin care a lovit o gravidă în optul lunii cu mașina în București și a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliție și reținut pentru 24 de ore. Apoi, cetățeanul britanic a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, judecătorii au decis arestarea preventivă a șoferului străin pentru 30 de zile.

„În baza probatoriului administrat, Judecătoria Sectorului 3 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis autoritățile, conform Libertatea.

Cetățeanul britanic a fost prins vineri dimineața în Cluj-Napoca, după 24 de ore de la accident. Încerca să fugă din România. Joi seara, o femeie gravidă în luna a opta a fost rănită când traversează strada în București, Sectorul 3. Șoferul a fugit de la locul accidentului și femeia a fost transportată la spitalul Pantelimon cu o fractură deschisă la un picior.

Din păcate, gravida a pierdut sarcina. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din cartierul Titan. Martorii spun că femeia gravidă a traversat strada neregulamentar.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, a declarat Poliția, vineri dimineață.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri