21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăClujNoi echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare

Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic de Recuperare cu noi echipamente medicale.

În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean au fost deja livrate 24 de paturi de spital cu extremități mobile și reglabile pe înălțime, patru sisteme de purificare și dezinfectare a aerului, un prelevator de probe microbiologice din aer, o bancă de inversie pentru elongație și un obiect care facilitează pregătirea hranei pentru pacienți.

Noile echipamente sunt utilizate în Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă, Secțiile Clinice Balneologie 1, Neurologie 1, Cardiologie, Ortopedie-Traumatologie, precum și în Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de recuperare și Blocul alimentar.

În valoare totală de 317.223 de lei, investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

Vorbim despre dotări extrem de importante în ceea ce privește buna organizare și funcționare a instituției spitalicești și asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate, în condiții de siguranță și confort. Vom continua să investim în sănătate!”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Parteneri