19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăBucurestiPersoanele fără adăpost vor realiza o expoziție fotografică, ce va avea loc...

Persoanele fără adăpost vor realiza o expoziție fotografică, ce va avea loc la Palatul Șuțu din București pe data de 6 februarie 2023

Articole Similare

Luni, 6 februarie 2023, va avea loc la Muzeul Municipiului București, Palatul Șuțu, cel de-al doilea vernisaj al expoziției de fotografii realizate de persoane fără adăpost care sunt clienți ai Asociației CARUSEL. Expoziția, intitulată „În deciziile care ne privesc, avem nevoie să fim auziți!”, prezintă problemele cu care se confruntă oamenii străzii. CeRe și Asociația CARUSEL organizează cel de-al doilea vernisaj al acestei expoziții.

Potrivit organizatorilor, scopul acestei expoziții este de a prezenta realitățile dure cu care se confruntă zilnic persoanele fără adăpost prin intermediul fotografiei. Cei șapte oameni ai străzii au capturat prin intermediul obiectivelor lor momente din viața lor, cum ar fi căutarea unui adăpost, obținerea unui act de identitate sau viața pe stradă în general.

„Expoziția de la Muzeul Municipiului București este încă un prilej de a înțelege mai bine care sunt problemele persoanelor fără adăpost, de a-i sprijini și de a fi solidari cu contextul în care trăiesc.”, au precizat organizatorii pe pagina de Facebook a CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică.

Vernisajul va fi deschis de către Dl. Adrian Majuru, Directorul Muzeului Municipiului București. La eveniment vor fi prezenți autorii fotografiilor, precum și reprezentanții Asociației Carusel și ai CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică.

„Alături de colegii de la Asociația CARUSEL desfășurăm demersuri de advocacy pentru ca autoritățile publice să găsească soluțiile potrivite pentru a ameliora contextul dur în care trăiesc persoanele fără adăpost.”, au mai spus reprezentanții CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică.

Această expoziție face parte din proiectul “Vocea cetățenilor fără adăpost”, care este implementat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică împreună cu Asociația CARUSEL. Proiectul este finanțat prin programul Active citizens Fund – Romania, care este finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

blank

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...