1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăConstanta100.000 de euro este suma totală pe care Aeroportul Mihail Kogălniceanu o...

100.000 de euro este suma totală pe care Aeroportul Mihail Kogălniceanu o plătește pentru asigurarea vehiculelor și angajaților

Articole Similare

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a atribuit pe 25 ianuarie două dintre cele șapte loturi scoase la licitație în noiembrie 2022. Ambele loturi, respectiv lotul 1 de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) și lotul 5 de asigurare accidente angajați, au fost atribuite societății Asirom Vienna Insurance Group. Costul total al acestor servicii de asigurare este de 100.000 euro. Procedura de licitație pentru atribuirea contractului de servicii de asigurare, împărțit în șapte loturi, a fost lansată pe 16 noiembrie 2022.

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a atribuit pe 25 ianuarie din cele 7 loturi scoase la licitație în noiembrie 2022 doar două către Asirom Vienna Insurance Group. Acestea sunt lotul 1 pentru servicii de asigurare civilă auto – RCA și lotul 5 pentru servicii de asigurare pentru accidente angajați. Asirom Vienna Insurance Group va primi 105.000 euro pentru cele două loturi. Alte două loturi, lotul 3 și lotul 4, au fost anulate administrativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...