28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateAurescu s-a făcut preș în fața lui Kuleba și se laudă cu...

Aurescu s-a făcut preș în fața lui Kuleba și se laudă cu asta: Colegul meu m-a rugat personal să mă implic în procesul Ucrainei împotriva Rusiei la CJUE. România a intervenit!

Articole Similare

blank

Ministrul Bogdan Aurescu a afirmat pe data de 4 februarie că, în urmă cu aproape un an, Dmytro Kuleba, omologul său de la Kiev, l-a rugat să se implice în procesul Ucrainei împotriva Rusiei la Curtea Europeană de Justiție.

„(…) De altfel, expertiza pe care noi am acumulat-o în acest proces va fi utilizată și în sprijinul Ucrainei, pentru că noi am intervenit deja în procesul pe care Ucraina l-a declanșat împotriva Rusiei în fața Curții Internaționale de Justiție.

Colegul meu, domnul Kuleba, m-a rugat personal, în aprilie, anul trecut, să mă implic în acest proces împotriva Rusiei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

România a intervenit, după cum spuneam, și voi avea onoarea să îndeplinesc din nou funcția de Agent al României în acest proces.“, a spus Aurescu la România TV, potrivit site-ului MAE.

Declarațiile lui Bogdan Aurescu au fost făcute în contextul în care s-au împlinit 14 ani de când România a câștigat la Haga, împotriva Ucrainei, 9.700 de kilometri pătrați din platforma continentală a Mării Negre.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...