21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăExterneToate tancurile armatei belgiene au fost cumpărate de un milionar care vrea...

Toate tancurile armatei belgiene au fost cumpărate de un milionar care vrea să le trimită în Ucraina

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

În urmă cu câțiva ani, toate tancurile armatei belgiene au fost cumpărate de un milionar din aceeași țară, care intenționează să le vândă Ucrainei.

Freddy Versluys deține multiple tancuri Leopard 1 construite în Germania și alte vehicule militare. El deține două companii din domeniul apărării ce produc multiple tehnologii, de exemplu senzori pentru nave spațiale.

Motivele milionarului

Tancurile au devenit foarte populare pentru că milionarul s-a luptat public cu ministrul belgian al apărării, Ludivine Dedonder, în contextul trimiterii tancurilor în Ucraina, informează Reuters.

Motivul, pentru care Belgia nu a trimis până acum tancuri ca să ajute Ucraina în lupta împotriva Rusiei, este că țara nu mai are niciun tanc. Întregul lot de 50 a fost cumpărat de compania lui Versluys în urmă cu mai bine de cinci ani.

Versluys, în vârstă de 60 de ani, a declarat că achiziționarea tancurilor reflectă modelul de afaceri al companiei sale, ce constă în cumpărarea de echipamente militare nedorite în caz că cineva o să aibă nevoie de ele în viitor.

Parteneri