26.1 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăBucuresti2 parcări vor fi deschise pe timp de noapte, pentru locuitorii din...

2 parcări vor fi deschise pe timp de noapte, pentru locuitorii din Sectorul 6

Articole Similare

Primăria Sectorului 6 anunță că locuitorii din sector vor putea parca mașinile pe timp de noapte în cele două parcări deschise începând de săptămâna viitoare. Acestea se află la Piața Gorjului și Piața Drumul Taberei și vor funcționa în intervalul 19:00-08:00. Accesul se va face prin intermediul unui abonament lunar și va fi controlat la barieră. În plus, acestea vor fi securizate și monitorizate video.

Utilizarea parcărilor se va face prin intermediul unui abonament lunar, cu o valoare de 150 de lei, ce poate fi obținut prin înscrierea la acest link începând cu 6 februarie 2023. Abonații vor primi o cartelă de acces. De asemenea, și cei care locuiesc în S6, dar nu au domiciliul în acest sector, vor putea să-și obțină un abonament, cu ajutorul unei vize de flotant. . Înscrierile pentru abonamente vor putea fi realizate începând de luni, 6 februarie 2023, accesând ACEST link.

Primăria Sectorului 6 anunță că începând de luni, 6 februarie 2023, linkul pentru înscrierea la abonamentul de parcare va fi funcționat. Șoferii trebuie să trimită scanate sau în format JPG următoarele documente: cartea de identitate, certificatul de înmatriculare și asigurarea auto. Este important ca aceste documente să fie lizibile. La Piața Gorjului sunt disponibile 36 de locuri de parcare, în timp ce la Piața Drumul Taberei sunt disponibile 50 de locuri.

În curând, va fi posibilă parcarea pe timp de noapte și în parcarea de la Piața Crângași, care va fi securizată, a mai spus administrația.

În plus, ambele parcări vor fi accesibile și în timpul zilei și vor fi utilizabile liber de către toți șoferii. Ele vor fi deschise între orele 08:00 și 19:00, iar tariful de utilizare va fi de 4 lei pe oră.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...