26.1 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăEconomicDepogaz – România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale...

Depogaz – România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale pentru sezonul rece / Gradul de umplere total al depozitelor de gaz este de 61,5%

Articole Similare

”România nu are nicio problemă în asigurarea cu gaze naturale pentru sezonul rece, stocul Depogaz fiind în acest an mai mare cu 780 de milioane de metri cubi, în comparaţie cu  perioada similară a anului trecut”, a transmis sâmbătă compania într-un comunicat.

 

Cantitatea de gaze naturale aflată în depozitele de înmagazinare subterană este de 1.880.000.000 de metri cubi, iar gradul de umplere total al depozitelor de gaz este de 61,5% în ultima lună de iarnă din acest sezon rece, precizează Depogaz.

 

”Funcţionarea serviciului de extracţie gaze naturale din depozite se desfăşoară în bune condiţii, pentru asigurarea parametrilor funcţionali ai SNT, Line-Pack-ul zilei fiind de 79.102 milioane metri cubi, conform publicate de operatorul de transport, SNTGN Transgaz”, se mai arată în comunicatul Depogaz.

Comunicatul vine în contextul în care meteorologii au anunţat scăderea temperaturilor, ninsori şi viscol în cea mai mare parte a ţării, avertizările urmând să expire duminică seară.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...