19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăBucurestiNoi demolări de clădiri construite ilegal au avut loc în București

Noi demolări de clădiri construite ilegal au avut loc în București

Articole Similare

În Sectorul 5 al Capitalei continuă demolările de clădiri de ilegale de către Primărie. Acțiunea a avut loc după ce locuitorii din zona respectivă au făcut mai multe sesizări

Primăria Sectorului 5 a afirmat că o magazie ridicată ilegal lângă un bloc din aria administrată a fost demolată. Aceasta, se afla lângă blocul de locuințe de câțiva ani, astupând aerisirile subsolului.

Potrivit Primăriei Sectorului 5, clădirea ce a fost ridicată ilegal se afla pe Calea Ferentari numărul 20.

Continuăm să demolăm construcțiile ilegale din Sectorul 5! Cetățenii Sectorului 5 trebuie să știe că Primăria Sectorului 5, prin Direcțiile și Serviciile abilitate, va sancționa aceste practici ori de câte ori este cazul, a anunțat PS5.

Totodată, Primăria Sectorului 5 a precizat că în perioada ce urmează vor fi realizate lucrări de reabilitare termică și pe partea imobilului ce era acoperită de clădirea demolată.

La finalul lunii ianuarie, Primăria Sectorului 5 a declarat că 8 clădiri construite ilegal au fost demolate. Acestea se aflau pe strada Intrarea Frâncești, numărul 4. Ele ocupau spațiul public, devenind în timp un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive.

După demolarea acestora, odată cu eliberarea spațiului, Primăria Sectorului 5 a transmis că va salubriza și igieniza zona respectivă.

City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, spunea atunci că cele 8 clădiri descoperite sunt doar un exemplu privind încălcarea legii de către cetățeni.

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...