35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăExterneSir Richard Dearlove, fost șef al Serviciului Secret MI6: „Rușii sunt disperați...

Sir Richard Dearlove, fost șef al Serviciului Secret MI6: „Rușii sunt disperați să se asigure că sănătatea lui Putin este un secret de stat”

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Sir Richard Dearlove, fost șef al Serviciului Secret MI6, a declarat că există o problemă mare cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin în urma unui diagnostic grav. Iar unele documente secrete, obținute de The Sun Online, indică faptul că ar avea cancer pancreatic și boala Parkinson în stadiu incipient.

Despre problema sănătății lui Vladimir Putin se vorbește de luni de zile din cauza feței sale umflate și a picioarelor care tremură, potrivit unor documente de spionaj obținute de The Sun Online, care indică faptul că are cancer pancreatic și boala Parkinson în stadiu incipient.

Sir Richard: „Părerea mea este că-i încă ceva în neregulă cu el, din punct de vedere medical. Nu sunt medic, dar știu că un număr de oameni l-au urmărit îndeaproape și cred că cea mai probabilă explicație este Parkinson.

Nu există nicio dovadă – dar el prezintă destul de multe simptome. Dacă are Parkinson, asta cu siguranță îi va afecta judecata. Cele două diagnostice medicale sunt fie Parkinson, fie cancer de sânge, sau poate ambele. Dar rușii sunt disperați să se asigure că sănătatea lui Putin este un secret de stat”.

În timp ce lumea vorbește despre sănătatea sa, liderul de la Kremlin se afișează la diverse evenimente ca şi cum nu ar avea nimic. Joi, Putin a marcat cea de-a 80-a aniversare a victoriei sovietice din cel de-al Doilea Război Mondial asupra forțelor germane naziste în bătălia de la Stalingrad invocând lupta lungă și istovitoare ca pe o justificare a conflictului din Ucraina.

Putin pare să arate că nu are de gând să cadă la pace

Vladimir Putin a depus o coroană de flori la flacăra eternă a complexului memorial pentru soldații căzuți din Armata Roșie din Volgograd, numele actual al orașului, care se întinde de-a lungul malului de vest al râului Volga. Memorialul este dominat de o sculptură de 85 de metri a unei femei care mânuiește sabia, fiind cea mai înaltă statuie din Europa.

Ulterior, el a spus: „Acum, din păcate, vedem că ideologia nazismului, în forma sa modernă, în manifestarea sa modernă, reprezintă din nou amenințări directe la adresa securității țării noastre. Din nou și din nou suntem forțați să respingem agresiunea Occidentului colectiv.”

Putin și alți oficiali ruși caracterizează frecvent Ucraina ca un focar de credințe neonaziste, deși președintele ucrainean Volodimir Zelenski este de origine evreiască, informează Express.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...