23.6 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăEconomicDirectorul Companiei Naţionale Poşta Română: Vrem să facem un parteneriat şi să...

Directorul Companiei Naţionale Poşta Română: Vrem să facem un parteneriat şi să vindem şi alte tipuri de produse în oficiile poştale, din care Poşta să-şi ia o cotă parte

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

„Nu se vor închide oficiile poştale, cel puţin asta vă pot spune acum. Peste un an, dacă se va schimba politica, o să anunţ, Din contră, vrem să creştem punctele de acces ale companiei”, a declarat Valentin Ştefan duminică, la Digi 24.

Acesta a subliniat că anul trecut, în luna aprilie, a demarat un proiect în mai multe oficii poştale, după un model din Marea Britanie  unde poşta oferă servicii în magazine de proximitate, iar rezultatele acestui proiect sunt „foarte bune”.

„Vrem să facem un parteneriat şi să vindem şi alte tipuri de produse în oficiile poştale, din care Poşta să-şi ia o cotă parte. Adică să ţinem acele spaţii de zeci, sute de metri pătraţi, profitabile. Ne interesează să facem cât mai mulţi bai pe metrul pătrat de proprietate al companiei”, afirmă el.

Directorul mai spune că şi doreşte să găsească modalităţi prin care „să salveze” oficiile poştale din România, însă e de părere că nu este nevoie de spaţii foarte mari, aşa cum se întâmplă în prezent în unele locuri, ci de oficii mici până la care cei care locuiesc in mediul urban să nu trebuiască să se deplaseze distanţe mai mari de 500 de metri, aceste oficii urmând a le înlocui pe cele mari, de cartier.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...