6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăActualitateEchipă românească de fotbal, prinsă în nebunia generată de cutremurul din Turcia

Echipă românească de fotbal, prinsă în nebunia generată de cutremurul din Turcia

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

Un cutremur puternic a lovit sudul Turciei. Fotbaliștii de la Unirea Dej, aflați în cantonament în Turcia au transmis un mesaj la puțin timp după producerea cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit luni sudul Turciei, în apropiere de oraşul Gaziantep, a raportat Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS). Fotbaliștii de la FC Unirea Dej se află în Antalya în cantonament. Conducerea clubului a transmis un mesaj pe Facebook în care a informat că delegația este în afara oricărui pericol.

„FC Unirea Dej informează că delegația clubului nostru, aflată în Turcia, este în siguranță, iar stagiul centralizat de pregătire va continua conform programului.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 a lovit, azi, sudul Turciei, fiind urmat de 42 de replici. Seismele s-au resimțit în toată zona de sud-est a Turciei, dar și în Siria, Liban, Grecia, Israel și în Cipru. La ora publicării acestei informări, bilanțul a ajuns la 568 de morți și peste 2.300 de răniți”, au transmis reprezentanții echipei FC Unirea Dej.

Citește și: VIDEO Cutremur de 7,4 grade pe scara Richter în Turcia/ Sute de morți în Turcia și Siria

Un seism cu magnitudinea 7,8 a lovit luni Turcia şi Siria şi a provocat sute de morţi şi răniţi, au anunţat autorităţile din ambele ţări. 

Seismul a avut loc la ora locală 04.17 (01.17 GMT), la o adâncime de aproximativ 17,9 kilometri, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS). Un alt seism, cu magnitudinea 6,7, a avut loc în aceeaşi regiune, aproximativ zece minute mai târziu, la ora 4:28 (1:28 GMT), la o adâncime de aproximativ 9 kilometri. Guvernul României a decis, luni, trimiterea în Turcia a unei echipe RO-USAR, personal specializat în intervenţii de salvare-căutare din cadrul IGSU, informează Monitorul de Cluj.

Foto: @EGezek – Twitter

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Parteneri