5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăConstantaJoi, 2 februarie, DIICOT a făcut patru percheziții domiciliare în urma cărora...

Joi, 2 februarie, DIICOT a făcut patru percheziții domiciliare în urma cărora a găsit și confiscat circa 2,7 kilograme de canabis și două dispozitive de mărunțire

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța au dispus arestarea unui bărbat acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Conform anchetatorilor, din luna septembrie 2022 și până acum,  acesta a vândut, de mai multe ori, pe raza județului Constanța, droguri de risc (canabis).

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliu joi, 2 februarie, au fost găsite și ridicate circa 2,7 kilograme de canabis și două dispozitive de mărunțire. La această acțiune au participat și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

Acțiunea a avut parte de sprijinul celor de la Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Vineri, 3 februarie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, propunându-se arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că, pe perioada desfășurării procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...