20.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăActualitateMesajul lui Gheorghe Hagi pentru poporul turc după cutremurele de luni: Sunt...

Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru poporul turc după cutremurele de luni: Sunt alături de voi!

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai cunoscuţi și apreciați români din Turcia după performanţele sale ca jucător la Galatasaray Istanbul, a transmis, luni, un mesaj de susţinere către poporul turc, greu încercat după seismele de luni care au provocat câteva mii de decese.

„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, a scris tehnicianul pe pagina personală de Facebook.

Gheorghe Hagi a jucat timp de cinci ani, între 1996 şi 2001, la Galatasaray Istanbul, devenind un adevărat idol în Turcia după ce a câştigat 4 titluri, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Turciei, precum şi Cupa UEFA.

Un alt fotbalist român foarte cunoscut în Turcia, Daniel Pancu, a postat un mesaj în limba engleză, „Rugă pentru Turcia”, însoţit de o fotografie care înfăţişează o şosea distrusă complet de cutremur. În prezent antrenor al reprezentativei Under 20 a României, Daniel Pancu a câştigat ca jucător un titlu în Turcia cu Beşiktaş Istanbul.

Tot luni, clubul de handbal masculin CSU Suceava a transmis un mesaj de susţinere după ce fostul său jucător Cemal Kutahya a fost prins sub dărâmături împreună cu familia.

„Rugăciunile noastre se îndreaptă în aceste momente către Cemal Kutahya. Fostul jucător al echipei noastre a fost prins sub dărâmături împreună cu soţia şi copilul său în urma cutremurului care a avut loc în această dimineaţă în Turcia. În momentul de faţă cei trei sunt căutaţi de echipajele de salvare”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării CSU Suceava.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a făcut parte din lotul echipei CSU Suceava în sezonul 2021-2022. Ulterior, interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...