1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitatePolițist acuzat de viol, la un pas de eliberare

Polițist acuzat de viol, la un pas de eliberare

Articole Similare

Judecătoria Cluj-Napoca a respins propunerea parchetului de prelungire a arestului preventiv în cazul polițistului rutier din Cluj, cercetat pentru viol.

Potrivit clujust.ro, instanța a dispus de asemenea măsura arestului la domiciliu. „Respinge ca nefondată, propunerea de prelungire a măsurii arestului preventiv”, se arată în decizie.

Polițistul ar fi violat o tânără la o petrecere

Polițistul a fost arestat pentru 30 de zile în luna noiembrie, ca urmare a acuzațiilor de viol care i se aduc. Polițistul ar fi intrat peste tânără în cameră, iar în timp ce aceasta dormea bărbatul a violat-o.

„În jurul orei 01.00, inculpatul aflându-se într-un apartament pe raza municipiului Cluj-Napoca, profitând de starea persoanei vătămate care se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința, întrucât dormea, a întreținut un act sexual cu aceasta”, spuneau procurorii în luna noiembrie.

„La data de 12 noiembrie  a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie, plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, a transmis IPJ Cluj în 15 noiembrie. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...