15.4 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiUn bărbat și-a băgat iubita în portbagaj, apoi a incendiat mașina. Incidentul...

Un bărbat și-a băgat iubita în portbagaj, apoi a incendiat mașina. Incidentul a avut loc în Sectorul 3

Articole Similare

În această dimineață, o femeie a fost salvată de către polițiști după ce iubitul ei a închis-o în portbagajul mașinii și a incendiat ulterior autovehiculul. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 3 din Capitală. Autoritățile care au acționat rapid au reușit să găsească mașina în timp util și să o scoată din portbagaj.

Potrivit G4media.ro, o femeie a sunat la 112 sesizând agresiunea iubitului ei. Bărbatul a pus-o în portbagajul unui Audi A4 și a plecat într-o direcție necunoscută. Operatorul STS a urmărit autovehiculul și polițiștii au început căutarea. La ora 5:00 dimineața, mașina a fost găsită arzând pe un câmp din Sectorul 3 din București. Polițiștii au auzit țipetele unei persoane din portbagaj și au scos-o la timp pe femeie, apoi au stins focul. Aceasta este informația transmisă de Poliția Capitalei.

Operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale i-a transmis un link de localizare cu ajutorul căruia s-a reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu. În jurul orei 4.50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit, pentru scoaterea femeii din portbagaj și pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare.  În vederea acordării de îngrijiri la fața locului a fost solicitat un echipaj medical. 

Polițiștii au descoperit, în curând, bărbatul în apropierea unei benzinării, unde a fost imobilizat de o echipă a Brigăzii Rutiere. Când a fost verificat, s-a constatat că suspectul avea în sânge alcool și droguri, mai precis cocaină.

În anul 2022, situația privind violența domestică în București a fost alarmantă. Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a subliniat că această formă de abuz reprezintă una dintre problemele majore ale societății.

Totodată, violența domestică este o realitate în România, se manifestă în toate sferele sociale și în toate domeniile de activitate. Combaterea sa este o prioritate. Cifrele pentru primele 9 luni ale acestui an sunt îngrijorătoare: peste 66.000 de cazuri de violență domestică, jumătate dintre aceste cazuri fiind înregistrate în mediul rural, majoritatea înregistrate drept fapte penale.

În 2022 a fost introdus un sistem de monitorizare prin brățări electronice pentru persoanele împotriva cărora au fost emise ordine de protecție. Acest ordin interzice agresorului să se apropie de victimă. Utilizarea brățărilor electronice permite autorităților să afle în cazul în care agresorii încalcă ordinul și, de asemenea, alertează victimele atunci când agresorii sunt în apropiere. Victimele abuzurilor și violenței domestice pot cere ajutor în orice moment prin apelarea liniei Helpline 0800.500.333.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...