20.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăBucurestiMama copiilor care au murit în incendiul de săptămâna trecută a fost...

Mama copiilor care au murit în incendiul de săptămâna trecută a fost reținută pentru 24 de ore

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

Mama celor 3 copii care au decedat în incendiul din Sectorul 5 din București a fost reținută pentru 24 de ore și acuzată de ucidere din culpă. Astăzi dimineața, amândoi părinții au fost convocați din nou la audieri la Poliția Capitalei. În timpul audierii, femeia a fost informată că va fi reținută pentru 24 de ore pe baza acuzării de ucidere din culpă. Femeia va fi prezentată procurorilor, care vor decide dacă va fi arestată sau dacă vor lua o altă măsură, conform A3-CNN.

Incidentul a avut loc într-o locuință din Sectorul 5 din Capitală pe data de 31 ianuarie 2023. Copiii, în vârstă de 2, 3 și 6 ani, ar fi fost lăsați fără supraveghere. Un incendiu a izbucnit și mama a încercat să stinse flăcările și să-și salveze copiii. Ulterior, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF).

Din păcate, copiii nu au putut fi salvați și au decedat din cauza intoxicației cu fum.

„Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun… Habar nu am… Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau”, a relatat unchiul mamei copiilor, pentru Antena 3 CNN.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...