26.1 C
București
vineri, iulie 12, 2024
AcasăBucurestiDe astăzi, 8 februarie 2023, cardurile contactless se pot încărca la automatele...

De astăzi, 8 februarie 2023, cardurile contactless se pot încărca la automatele de vânzare din stațiile de metrou, potrivit Metrorex

Articole Similare

Metrorex anunță că începând de astăzi, 8 februarie, cardurile contactless se pot reîncărca la automatele de vânzare din stațiile de metrou. Călătorii care dețin deja un card contactless îl pot reîncărca mai rapid acum.

Metrorex anunță că începând de astăzi, 8.02.2023, călătorii care dețin un card contactless îl pot reîncărca în doar câteva secunde la un automat de vândut cartele din rețeaua de metrou, a anunțat Metrorex într-un comunicat de presă.

Acest serviciu va fi disponibil în întreaga rețea de metrou, cu excepția aparatelor amplasate în stațiile de pe tronsoanele Gara de Nord 2 – Străulești și Nicolae Grigorescu 2 – Anghel Saligny.

Noua funcționalitate le va permite călătorilor să reîncarce, pe cardurile contactless Metrorex, titluri de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile lor:

Această nouă funcționalitate va permite călătorilor să consulte și/sau să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe cardurile deținute de călători, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se pot reîncărca, anunță Metrorex.

Metrorex asigură că această metodă de reîncărcare a cardurilor va fi disponibilă la 210 automate de vânzare, care sunt amplasate pe magistralele 1, 2, 3 și 5.

Metrorex asigură această modalitate de reîncărcare a cardurilor contactless prin intermediul a 210 Automate de Vândut Cartele, amplasate pe Magistralele 1, 2, 3 și 5. Astfel, compania de transport îmbunătățește permanent paleta de servicii cu efect direct în creșterea gradului de satisfacție al călătorilor.
Implementarea noului serviciu reprezintă un rezultat important care oferă, astfel, călătorilor facilități moderne de acces la metrou.

Un nou Consiliu de Administrație Metrorex

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat luni, 6 februarie 2023, că Metrorex va avea un nou Consiliu de Administrație profesionist, selectat de o firmă specializată în acest domeniu, în conformitate cu principiile managementului corporativ.

Aștept de la membrii noului Consiliu de Administrație rezultate manageriale care să transforme Metrorex într-o companie performantă capabilă să asigure servicii de calitate, transmite Sorin Grindeanu.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...