35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăBucurestiÎn Centrul Capitalei, o toaletă publică a trecut printr-un proces de modernizare

În Centrul Capitalei, o toaletă publică a trecut printr-un proces de modernizare

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

O toaletă publică din centrul Bucureștiului a fost modernizată și echipată cu tot ce este necesar pentru a funcționa în mod adecvat. Toate toaletele din Sectorul 1 vor fi renovate și modernizate, a anunțat Clotilde Armand. Pe Calea Griviței, la intersecția cu Strada Theodor Aman, existau două toalete publice care erau abandonate de peste 20 de ani. Acestea au fost modernizate și echipate cu toate facilitățile necesare pentru a funcționa în condiții bune. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a vorbit despre dotările toaletelor publice într-o postare pe Facebook:

Am schimbat abordarea. Modernizăm toate toaletele publice pe care le administrăm. Și pe aceasta am dotat-o cu uși antivandalism și antifoc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule etc. Are două intrări separare, guri de ventilație și grup sanitar separat pentru persoanele cu dizabilități. Într-un cuvânt, tot ceea ce este necesar pentru o funcționare în condiții civilizate.

La sfârșitul anului trecut, patru toalete publice din centrul Bucureștiului (Herăstrău, Kiseleff și Calea Griviței) au fost modernizate. Acestea erau abandonate și lăsate în paragină. Grupurile sanitare au fost echipate cu uși antivandalism și antifoc, termopane, lumini LED cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule, tot ce este necesar pentru o funcționare civilizată, dar și pentru o soluție eficientă din punct de vedere economic. De asemenea, sunt prevăzute grupuri sanitare pentru mame și copii și pentru persoanele cu dizabilități. În plus, Sectorul 1 mai administrează aproape 20 de toalete publice automate și mai multe toalete ecologice. 

Echipele Poliției Locale din Sectorul 1 și ADP din același sector au demontat recent un alt chioșc de ziare care fusese abandonat și nu mai funcționa de peste un an. Acesta se afla în fața Academiei de Studii Economice. Referitor la demolarea chioșcurilor din Capitală, Clotilde Armand a făcut o declarație pe Facebook:

Această acțiune de desființare face parte din planul Poliției Locale Sector 1 de identificare și ridicare a chioșcurilor de presă și flori neutilizate. De la începutul anului și până în prezent au fost demolate cinci astfel de chioșcuri.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...