14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăExterneProbleme tehnice pentru Twitter

Probleme tehnice pentru Twitter

Articole Similare

Zeci de mii de utilizatori Twitter au raportat probleme tehnice pe platformă, miercuri, indicând în special că nu au putut să scrie mesaje, în ziua lansării pe reţeaua de socializare a unui format lung care poate ajunge până la 4.000 de caractere pentru un mesaj, scrie Le Figaro.

 

Peste 45.000 de raportări de incidente au fost înregistrate de site-ul Downdetector, majoritatea după ora 21.30 GMT.

Potrivit site-ului The Information, principalul acţionar şi director general al Twitter Elon Musk a cerut echipelor platformei să suspende toată dezvoltarea până la rezolvarea acestor dificultăţi tehnice. Potrivit acestei publicaţii de specialitate, eşecul ar putea fi legat de modificări care împiedică solicitările utilizatorilor să fie direcţionate către destinaţia corectă.

Pe reţeaua de socializare, zeci de utilizatori au declarat că nu au reuşit să posteze mesaje, Twitter notificându-i că au depăşit „limita zilnică” a numărului de tweet-uri. Dar au raportat că au avut succes în trimiterea mesajelor folosind postarea întârziată.

Presa americană a menţionat că site-ul de asistenţă Twitter a adăugat miercuri menţiunea unei limite de 2.400 de tweet-uri pe zi. Alţi utilizatori au indicat că nu mai pot folosi aplicaţia TweetDeck, o platformă care vă permite vizualizarea mai multor conturi şi liste pe acelaşi ecran.

Metrorex are un nou Consiliu de Administraţie

Niciunul dintre conturile instituţionale de Twitter nu a raportat incidentul miercuri, nici cel al lui Elon Musk.

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...