21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăConstantaȘomerii constănțeni pot urma în februarie cursuri de formare profesională

Șomerii constănțeni pot urma în februarie cursuri de formare profesională

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța organizează în luna februarie cursuri de formare profesională în următoarele meserii: administrator de pensiune turistică, ajutor bucătar, bucătar, cameristă, contabil, expert în accesarea fondurilor structurale și de coeziune, manager de proiect, mecanic auto, recepționer hotel.

Persoanele care doresc să participe la aceste cursuri pot merge la sediul AJOFM Constanța, din strada Lacului, nr. 14, etaj 2, pentru a se înscrie. Condiții generale de participare: să fie înregistrate ca șomer în evidența AJOFM Constanța (fie indemnizați, fie șomeri neindemnizați).

Pentru a deveni administrator de pensiune turistică, se solicită un minim de studii în învățământ gimnazial sau general obligatoriu. Ajutorul bucătar trebuie să aibă cel puțin învățământ primar. Bucătarul trebuie să aibă studii în învățământ gimnazial sau general obligatoriu. Cameristele trebuie să fi absolvit gimnaziul, iar viitorii contabili trebuie să fi terminat liceul cu bacalaureat. Experții în accesarea fondurilor structurale și de coeziune precum și managerii de proiect trebuie să aibă studii superioare. Mecanicii auto trebuie doar să fi absolvit învățământ gimnazial sau general obligatoriu, iar recepționerii de hotel trebuie să fi terminat liceul.

Parteneri