22 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăBucurestiPoliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a identifica femeile suspectate de furt...

Poliția Capitalei cere ajutorul cetățenilor pentru a identifica femeile suspectate de furt în Centrul Vechi

Articole Similare

Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica persoanele care au fost victimele unor infracțiuni de furt și au publicat fotografii cu femeile suspecte care au acționat în Centrul Vechi. Conform autorităților, trei femei ar fi furat o geacă cu bunuri personale și suma de 3.000 de lei dintr-un club din Sectorul 3.

Acestea ar fi mai comis și alte infracțiuni. Pe data de 1 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au primit o sesizare de la o persoană care a devenit victimă a unor hoți. Aceasta a declarat că i-a fost furată o geacă cu bunuri personale și 3.000 de lei. După investigații, s-a presupus că fapta ar fi fost comisă de trei femei cu vârste între 17 și 27 de ani. DGPMB a oferit informații despre reținerea suspectelor:

Ulterior, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, bănuitele fiind depistate și conduse la audieri.   
La data de 27 ianuarie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză femeia de 27 de ani a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de aceasta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, celelalte două femei fiind cercetate în stare de libertate.

Poliția din Capitală va continua cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu privire la infracțiunea de furt calificat în formă continuată. Autoritățile își exprimă dorința de a obține sprijinul cetățenilor și îi îndeamnă pe aceștia să raporteze orice caz de furt calificat comis de femeile prezentate în imaginile video, la Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi sau la cea mai apropiată unitate de poliție.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...