21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăEconomicPoşta Română a câştigat un contract cu RAAPPS

Poşta Română a câştigat un contract cu RAAPPS

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

Compania Naţională Poşta Română anunţă că a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.

 

Valoarea estimată a procedurii de achiziţie a fost de 96 milioane lei.

”Compania Naţională Poşta Română a câştigat un contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor. Pe durata de 4 ani a contractului se estimează a fi livrate aproximativ 9.600.000 de trimiteri”, informează Poşta.

Contractul a fost atribuit în urma unei licitaţii deschise la care au depus oferte 3 participanţi, printre care unii dintre principalii jucători locali de pe piaţa de profil. Poşta Română a avut însă oferta câştigătoare, cu un punctaj maxim.

Bard, un rival pentru ChatGPT

Criteriul de atribuire a fost “cel mai bun raport calitate – preţ”, iar valoarea estimată a procedurii de achiziţie a fost de 96.000.000 lei.

În baza contractului, Poşta Română va livra aproximativ 2.400.000 trimiteri pe an. Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.

Parteneri