28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăEconomicO companie din Turcia va oferi două nave de ajutor umanitar pentru...

O companie din Turcia va oferi două nave de ajutor umanitar pentru găzduirea a 3.000 de persoane, în regiunea Hatay, afectată grav de cutremure

Articole Similare

”Compania lucrează cu autorităţile pentru a trimite navele de salvare Suheyla Sultan şi Rauf Bey la Iskenderun-Hatay, a spus compania, adăugând că aceasta ar fi prima sa misiune umanitară.

Aşa-numitele nave de salvare, construite pentru misiuni de ajutor umanitar, au cazare, frigidere, televizoare şi încălzire, precum şi facilităţi pentru educaţie, sănătate şi alimentaţie, a spus compania.

”Ne-am concentrat toată energia către acest proiect, pentru a servi oamenii din zona afectată de cutremur. Ne propunem să le oferim un adăpost sigur cât mai curând posibil”, se arată într-un comunicat.

Cutremurul a lăsat sute de mii de oameni fără adăpost în zece provincii din regiunea de sud-est a Turciei, mulţi dormind în corturi şi maşini, la temperaturi sub pragul îngheţului.

Karadeniz Holding este cunoscută pentru cele 36 de centrale electrice plutitoare ale sale, care produc energie electrică în întreaga lume.

 

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...