6.8 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăPrahovalibera.roPortarul Sebastian Moroz s-a despărțit de gruparea ploieșteană de la Petrolul

Portarul Sebastian Moroz s-a despărțit de gruparea ploieșteană de la Petrolul

Articole Similare

Rusia va avea îndrăzneala să atace Europa? De ce nu este imposbil

Varianta ca Rusia să extindă operațiunile militare împotriva democrațiilor...

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat noi lovituri asupra unor ţinte houthi în Yemen

SUA şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva...

Portarul Sebastian Moroz s-a despărţit vineri de Petrolul Ploieşti, echipă aflată pe locul 9 în Liga 1. Sătmăreanul a declarat că-şi doreşte mai mult să joace, astfel că a preferat să se despartă de clubul ploieştean.

,,Am reziliat pe cale amiabilă, strict la dorinţa mea. Şansele să joc, după părerea mea, erau inexistente. Am 24 de ani şi consider că sunt la vârstă la care trebuie să acumulez jocuri”
Întrebat ce urmează pentru el, deasemenea ex Petrolistul a mai declarat ca așteaptă o nouă provocare în care să dea totul pe terenul de fotbal- “Sunt pregătit din toate punctele de vedere. În momentul de faţă sunt unele discuţii şi vedem zilele următoare ce se concretizează!”

În vârstă de 24 de ani, Sebastian Moroz a făcut parte din generaţia de aur a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, cea care a ajuns până în semifinalele Ligii Elitelor U19. De atunci a mai apărat poarta Unirii Tăşnad în Liga 3, a mai trecut, printre altele, pe la Luceafărul Oradea, chiar şi la fosta campioană Astra Giurgiu, de unde s-a transferat la Petrolul Ploieşti.

Parteneri