28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiIncendiu de proporții în cartierul Titan din București. Un loc de joacă...

Incendiu de proporții în cartierul Titan din București. Un loc de joacă a fost cuprins de flăcări. Reacția primarului sectorului 3

Articole Similare

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă după-amiază la un spațiu de joacă dintr-un părculeț aflat pe bulevardul Nicolae Grigorescu, din cartierul bucureștean Titan, anunță ISU București-Ilfov. Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, spune că focul a fost pus de „niște adolescenți teribiliști”.

UPDATE, ora 19.00. „Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Avem imaginile. Avem imaginile care au ajuns deja la Poliţie. E doar o chestiune de ore până când cei care au făcut această ispravă vor plăti pentru faptele lor. Vor fi identificaţi şi vor plăti, pentru că nu e normal să se întâmple aşa ceva“, a transmis Robert Negoiță pe Facebook.

Știrea inițială: La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Au ars materiale combustibile (echipamente de joacă și covorul cauciucat-tartan). Nu sunt victime”, a transmis ISU București-Ilfov.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost lichidat.

Foto: Marius Mitrică / Info Trafic București și Ilfov / Facebook

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...