24.8 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăActualitateCum scapi de urmele de lipici de la eticheta produselor noi

Cum scapi de urmele de lipici de la eticheta produselor noi

Articole Similare

Cele mai bune mașini de tractat rulote în 2023

Remorcarea unei mașini nu se rezumă doar la...

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...

Românii nu vor intra în SUA fără viză nici anul viitor

Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la Bucureşti, a declarat că...

Sophia Loren a fost spitalizată

Sophia Loren a fost transportată de urgenţă la spital...

Cum scapi de urmele de lipici de la eticheta unei haine noi. Unele etichete pot fi lipicioase și ne pot crea un disconfort atunci când vine vorba de produsele noi. Sunt însă metode simple care ne pot ajuta să scăpăm de aceste probleme.

Dacă ai făcut recent o nouă achiziție, atunci știi bine că unele produsele vin cu o eticheta lipita pe suprafata acestora. Iar acest lucru este valabil și pentru piesele de mobilier sau borcane pentru muraturi.

Cum scapi de urmele de lipici de la eticheta produselor noi

Când vrem să curățăm însă eticheta respectivă, s-ar putea să întâmpinăm niște dificultăți pentru ca de multe ori se rupe si raman urme de lipici pe mobilierul proaspat cumparat. Iata ce trebuie sa faci pentru a indeparta etichetele fara probleme.

Daca vorbim despre suprafete de metal, trebuie sa stii ca cele mai bune solutii pentru a indeparta acel lipici sunt spirtul medicinal sau apa oxigenata.

Astfel, spirtul este util pentru ca dizolva acel adeziv, asa ca nu o sa afecteze suprafata afectata. In cazul in care nu ai spirt sau apa oxigenata, poti incerca spray-ul WD-40, uleiul de cocos sau uleiul pentru bebelusi. Pur si simplu pui una dintre solutii pe o bucata de vata, freci foarte bine acea eticheta si o sa vezi ca se va dezlipi cu usurinta.

Cum scapi de urmele de lipici de la eticheta produselor noi

Pentru suprafețele de plastic însă nu se recomandă spirtul ci oțetul ori detergentul lichid de vase. Pune obiectul de plastic in apa calduta cu putin detergent lichid de vase si lasa-l la inmuiat.

Dacă produsul e prea mare, atunci inmoaie o bucata de vata in apa cu detergent de vase si freaca eticheta lipita pe produs. Dupa aceea, folosind tot o bucata de vata pune putin otet si indeparteaza urmele de lipici.

În ceea ce privește suprafetele de lemn, acestea sunt mult mai sensibile, asa ca trebuie sa ai mare grija pentru ca poti strica suprafata pe care este lipita eticheta. Pentru acestea de exemplu Dezlipici sau o alta solutie similara. Totusi, dupa ce ai indepartat eticheta, iti recomandam sa cureti suprafata cu o solutie degresanta, pentru ca o sa ramana urme de grasime.

Daca eticheta este lipita pe o suprafata de sticla afla ca lucrurile sunt mult mai simple. Poti folosi putina vata inmuiata in acetona si o sa vezi ca eticheta este indepartata numaidecat.

Parteneri

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...