15.3 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăBucurestiNoaptea trecută în Sectorul 2 din București a avut loc un grav...

Noaptea trecută în Sectorul 2 din București a avut loc un grav accident

Articole Similare

Un accident grav produs între o autospecială de poliție și un alt vehicul a avut loc noaptea trecută în Sectorul 2 din București, având ca deznodământ rănirea a doi polițiști. Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții când șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost văzut conduce haotic pe Bulevardul Camil Ressu. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă șoferul a refuzat și a început o urmărire.

Ajuns la intersecția Șoselei Colentina cu strada Cremenița, acesta a lovit o autospecială de poliție, rănind doi dintre agenții din Brigada Rutieră București. Victimele au fost transportate la spital pentru tratament medical. Polițiștii recomandă o atenție sporită și precauție în această zonă.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului autospecialei și pasagerului din autospeciala de poliție, precum și a pasagerului din autovehiculul urmărit, a transmis Brigada Rutieră.

După producerea accidentului, șoferul a fost identificat de poliție. Acesta, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost supus unui test cu etilotest, rezultatul arătând o alcoolemie de 0.41 mg/l în aerul expirat. De asemenea, a fost efectuat și un test cu aparatul Drugtest, care a identificat prezența unei substanțe interzise în organismul său. Bărbatul a fost apoi transportat la Institutul Național de Medicină Legala pentru recoltarea de probe biologice. Brigada Rutieră București continuă investigațiile cu privire la accident și urmează să stabilească cauzele și condițiile exacte ale acestuia. În cele din urmă, vor fi luate măsurile legale necesare.

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...