20.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăConstantaAcțiune a Jandarmilor Grupării Constanța în weekend pentru prevenirea și combaterea faptelor...

Acțiune a Jandarmilor Grupării Constanța în weekend pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Articole Similare

Noul Apple CarPlay poate controla mult mai mult decât înainte

Dezvăluit pentru prima dată în 2022, următoarea generație...

Scandal în Italia după o bătaie în Parlament

Presa italiană şi lideri politici denunţă joi încăierări, care...

OpenAI a oferit Apple acces gratuit la ChatGPT

Apple a reuşit să convingă OpenAI să implementeze ChatGPT...

Apple a prezentat iOS 18

iOS, sistemul de operare care stă la baza smartphone-urilor...

Putin şi-a amânat vizita în Turcia

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, care era aşteptat...

În weekend, jandarmii Grupării Constanța au desfășurat o acțiune în zona centrală a municipiului Constanța pentru a preveni și combate faptele antisociale, vizând în special locurile aglomerate, sălile de jocuri și parcările.

Pe parcursul celor două zile, 166 de persoane au fost legitimare și s-au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, cu o valoare totală de 10.200 de lei.

De asemenea, jandarmii au întocmit și câteva acte de sesizare a organelor competente pentru posesia de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 11.00, o femeie de 23 de ani a fost depistată în zona Piața Griviței din municipiul Constanța, având asupra sa 6 bucăți de staniol în care se găseau fragmente vegetale de culoare galben-verzuie.

Duminică, 12 februarie, în jurul orei 22.00, în timp ce efectuau verificări la o sală de jocuri, jandarmii au observat un tânăr de 22 de ani care a devenit agitat la vederea lor și a încercat să plece în toaletă. Ulterior, în urma unui control, au fost găsite asupra sa 3 plicuri autosigilante care conțineau urme ale unei substanțe de culoare albă, o bancnotă de 1 leu rulată strâns și un plic plin cu o substanță sub formă de cristale de culoare albă. Tânărul a susținut că substanța este sare amestecată cu pudră de lămâie, pe care a luat-o după masa de la un restaurant din zonă.

Jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, în vederea continuării cercetărilor.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...