21 C
București
vineri, septembrie 22, 2023
AcasăConstantaAcțiune a Jandarmilor Grupării Constanța în weekend pentru prevenirea și combaterea faptelor...

Acțiune a Jandarmilor Grupării Constanța în weekend pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale

Articole Similare

Skoda a fabricat trei milioane de SUV-uri

Skoda este într-o atmosferă de sărbătoare, deoarece SUV-ul...

Lexus nu renunță la berline, deoarece cererea încă există

Pentru prima dată în istorie, SUV-urile au reprezentat...

Accesorii esențiale pentru motociclete: Un ghid cuprinzător pentru motocicliști

Atunci când ești pasionat de motociclete, îți dorești...

În weekend, jandarmii Grupării Constanța au desfășurat o acțiune în zona centrală a municipiului Constanța pentru a preveni și combate faptele antisociale, vizând în special locurile aglomerate, sălile de jocuri și parcările.

Pe parcursul celor două zile, 166 de persoane au fost legitimare și s-au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, cu o valoare totală de 10.200 de lei.

De asemenea, jandarmii au întocmit și câteva acte de sesizare a organelor competente pentru posesia de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 11.00, o femeie de 23 de ani a fost depistată în zona Piața Griviței din municipiul Constanța, având asupra sa 6 bucăți de staniol în care se găseau fragmente vegetale de culoare galben-verzuie.

Duminică, 12 februarie, în jurul orei 22.00, în timp ce efectuau verificări la o sală de jocuri, jandarmii au observat un tânăr de 22 de ani care a devenit agitat la vederea lor și a încercat să plece în toaletă. Ulterior, în urma unui control, au fost găsite asupra sa 3 plicuri autosigilante care conțineau urme ale unei substanțe de culoare albă, o bancnotă de 1 leu rulată strâns și un plic plin cu o substanță sub formă de cristale de culoare albă. Tânărul a susținut că substanța este sare amestecată cu pudră de lămâie, pe care a luat-o după masa de la un restaurant din zonă.

Jandarmii grupării au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, în vederea continuării cercetărilor.

Parteneri