5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăBucurestiO femeie a fost ignorată de polițiști când le-a cerut ajutorul

O femeie a fost ignorată de polițiști când le-a cerut ajutorul

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

Un scriitor din București a relatat pe pagina sa de Facebook cum soția sa a fost ignorată de către polițiști atunci când a cerut ajutorul. Potrivit femeii, polițiștii i-au spus că nu pot face nimic dacă nu are nevoie de spitalizare sau dacă rănile nu sunt grave. Femeia a contactat poliția după ce a fost implicată într-un accident în trafic în timp ce încerca să rezolve pe cale amiabilă o problemă cu celălalt șofer, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani. Potrivit scriitorului, femeia a lovit ușor un alt vehicul cu mașina sa, zgâriind doar bara acestuia, iar apoi a mers la celălalt șofer pentru a rezolva problema. Însă acesta a refuzat să discute și a lovit-o cu căciula în față, după ce s-a prefăcut că vorbește la telefon.

A intrat soția mea cu mașina în altă mașină. Ciocnire ușoară, o bară zgâriată, nimic grav. Nu eram acolo. S-a dat jos din mașină, a mers la șoferul celeilalte mașini să facă schimb de date. Nenea ăla, trecut de 60, n-a răspuns, vorbea la telefon. În cele din urmă, a dat geamul jos și a izbit-o brusc cu căciula în față.

-Ce ați pățit, doamnă?

-Uitați, am vrut să fac amiabilă, să schimb datele în urma accidentului, și m-a lovit.

-Haideți, doamnă, ați pățit ceva? Sângerați? Necesită spitalizare?

-Nu, nu e vorba de…

-Curge sânge? Nu vedeți că nu aveți nimic?

-Nu, e vorba despre faptul că m-a agresat. M-a lovit, încercam să fac schimb de date, cum se face…

-Haideți, doamnă…

-Mă scuzați că v-am deranjat, zice soția. Nu trebuia să va chem?

-Ei, acum am venit, doamnă…

-Nu era normal să sun pentru agresiune? Adică dacă pățeam ceva, dacă sângeram, era diferit?

-Nu necesitați spitalizare. Dacă doriți, depuneți plângere și mai vedeți…

Scriitorul a subliniat faptul că Poliția din Chiajna nu tratează cazurile de agresiune cu seriozitate, decât dacă sunt grave sau cu răni vizibile. Postarea sa a adunat mii de aprecieri, sute de comentarii și distribuiri. Majoritatea oamenilor au reacționat, exprimându-și dezacordul față de ceea ce s-a întâmplat.

Iată câteva dintre comentariile postării:

  • „Ăstia, că nu pot să le zic altfel, nu doar că sunt plătiți degeaba, dar nu au nicio urmă de empatie, umanitate, etc. Siguranță și încredere!”- I. P.
  • „Sper să nu rămână lucrurile așa. Măcar tu, care ai ceva de spus, să faci ceva în privința asta. Vai, cât de trist!”- A. M.
  • „Domnii ar fi meritat și dumnealor o căciulă peste față… Cum ar fi putut riposta? Doar n-ar fi sângerat și nici nu ar fi necesitat spitalizare. Așa iși fac unii datoria.”- O. S.
  • „Îmi pare tare rău că a avut experiența asta. Numai bine doamnei! Și bravo pentru inspirația de a face lucrurile cum se cuvine. Aveți toate motivele de a fi mândru de ea”- O. T.
  • „”Haideţi doamnă”, cunosc atât de bine replica… sunt atât de pregătiţi, încât nu-și cunosc aproape deloc atribuţiile; se simt deranjaţi când îi apelezi (probabil, tocmai din cauza faptului că nu prea știu cum să soluţioneze cazurile).- T. D.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...