28.1 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăBucurestiUrmărire pe străzile din Bucureşti, după ce un şofer băut nu a...

Urmărire pe străzile din Bucureşti, după ce un şofer băut nu a oprit la semnalul polițiştilor. Trei persoane, rănite în incident

Articole Similare

Un şofer de 31 de ani care a băut alcool şi a consumat substanţe interzise a ignorat semnalele poliţiştilor, şi-a continuat drumul şi a lovit o maşină de poliţie pe șoseaua Colentina din Bucureşti.

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe bd. Camil Ressu. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă, continuându-și deplasarea”, a transmis Poliția Rutieră.

În acel moment, echipajele de Poliție au pornit în urmărirea şoferului, cerând prin stație sprijin colegilor aflați în apropiere.

Când bărbatul urmărit a ajuns pe șoseaua Colentina, la intersecția cu strada Cremenița, a lovit o maşină de poliție. Din accident a rezultat rănirea polițistului care conducea autospeciala de Poliție și a colegului său, dar și a pasagerului din autovehiculul urmărit.

„Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l, precum și cu aparatul Drugtest, care a relevat prezența unei substanțe interzise în organism”, a precizat Poliția Rutieră.

Bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice, iar cercetările continuă pentru a se stabili măsurile legale care vor fi luate.

Parteneri

SUA și UE vor să vaccineze fermierii împotriva virusului gripei aviare

Statele Unite și Europa iau măsuri pentru achiziționarea sau...