14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăActualitateLicitația pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj, suspendată a doua oară

Licitația pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj, suspendată a doua oară

Articole Similare

O licitație de care depinde realizarea metroului de la Cluj, cea care vizează achiziția de servicii de supervizare a lucrărilor, a fost suspendată.

Licitația anterioară a fost anulată la începutul lunii decembrie. Primăria Cluj-Napoca a relansat licitația la finalul anului 2022, cu o suplimentare de 15,5 milioane de lei față de valoarea inițială.

Acum, licitația care avea termen limită de depunere a ofertelor data de 16 februarie a fost suspendată din nou, potrivit informațiilor disponibile pe platforma SEAP. Este vorba despre contractul pentru servicii de supervizare pentru „Proiectare și execuție lucrări de infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sistem de instalații), automatizare trafic, racordare și alimentare cu energie electrică pentru «Tren Metropolitan Gilău – Florești – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonțida – Etapa I: Magistrala I de metrou și tren metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea, Componenta 1 – Magistrala de metrou Cluj»”.

La solicitarea Monitorul de Cluj, viceprimarul Dan Tarcea a explicat că este vorba despre o solicitare de prelungire a termenului de depunere a ofertelor.

Continuarea pe Monitorulcj.ro

Citește și: Nu, nu au venit extratereștri. Încă. Ce sunt obiectele zburătoare dobârâte în SUA și Canada

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...