1.2 C
București
duminică, decembrie 10, 2023
AcasăBucurestiUn accident în urma căruia un pieton a rănit a avut loc...

Un accident în urma căruia un pieton a rănit a avut loc în această dimineață pe strada Amurgului din Sectorul 5 al Capitalei

Articole Similare

În dimineața zilei de astăzi, 15 februarie 2023, în jurul orei 09:30, a avut loc un accident în care un pieton a fost rănit pe strada Amurgului din Sectorul 5, București. Conform InfoTraficRomânia.ro, șoferul mașinii se deplasa pe strada Amurgului și a intrat în coliziune cu pietonul în momentul în care a ajuns la intersecția cu Strada Munții Carpați. La locul incidentului s-au prezentat echipaje de poliție și ambulanță. Persoana rănită este o femeie în vârstă de 70 de ani care traversa strada în momentul impactului.

Femeia rănită a fost dusă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. În urma accidentului, traficul în zonă a fost afectat. Conform informațiilor, șoferul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, poliția din București efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Parteneri

Ministrul Agriculturii: România susţine introducerea NGT1 cu o condiţie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, precizează că România susţine introducerea...