19 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăBucurestiGest frumos făcut de domn la adresa unei șoferițe din București

Gest frumos făcut de domn la adresa unei șoferițe din București

Articole Similare

Un incident care a avut loc recent pe străzile Bucureștiului, a dovedit că, în ciuda frustrărilor cauzate de trafic, șoferii sunt dispuși să ajute. O femeie din București a postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, exprimându-și recunoștința față de un domn care și-a oferit ajutorul. Femeia a povestit cum bărbatul a intervenit atunci când mașina ei a rămas blocată pe Bulevardul Regina Elisabeta și a ajutat-o să se deplaseze către prima bandă. Mesajul de pe Facebook a fost unul de mulțumire adresat bărbatului pentru gestul său. Deși traficul din București poate fi o sursă de frustrare, gesturi ca acesta arată că oamenii sunt dispuși să își întindă o mână de ajutor atunci când este necesar.

Bună seara! Vreau sa mulțumesc prin această postare domnului cu Duster albastru care m-a ajutat astăzi să ajung pe prima bandă, pe Regina Elisabeta, unde puteam staționa până ajungea platforma.
Mulțumesc din suflet! Sper că poate vedea postarea. (Din păcate, nu am putut sa ii mulțumesc personal caci a plecat foarte repede după ce m-a ajutat), a relatat femeia.

Postarea a adunat sute de aprecieri din partea membrilor grupului de Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară. Utilizatorii au felicitat domnul respectiv pentru gestul său și i-au mulțumit pentru exemplul dat. Iată câteva dintre comentariile care au apărut în postare:

  • „Felicitări amândurora. Frumos și respectuos! Cel care a ajutat nu a așteptat nimic în schimb, iar cel ajutat nu a uitat sa îi mulțumească. Jos pălăria!”
  • „Foarte frumos din partea dumneavoastră, așa șoferi tot să avem în trafic! Felicitări.”
  • „Felicitări domnule, un gest frumos.”
  • „Cât de frumos! Ne revenim încet dar sigur. Felicitări!”

Postarea a ajuns și la bărbatul care s-a oprit să o ajute șoferița care a rămăs cu mașina în drum. Așa că, acesta i-a transmis și el un mesaj, prin intermediul unui comentariu:

  • „Cu plăcere! Să fii sănătoasă!”
    • „Sper să primiți înzecit ajutorul de astăzi!”

Parteneri

Salamul de Sibiu revine oficial în SUA

Primul produs românesc de origine animală exportat pe piața...