35.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăConstantaMarți, 14 februarie, la Baza 57 Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, a...

Marți, 14 februarie, la Baza 57 Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, a murit un militar român

Articole Similare

Fostul președinte rus amenință omenirea: „Aderarea Ucrainei la NATO ar însemna sfărâmarea planetei”

Fostul președinte rus amenință omenirea. Dmitri Medvedev, fostul președinte...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români se aşteaptă...

Care este tariful zborurilor spre orașele afectate de închiderea Văii Oltului

Tarif zboruri Tariful mediu al zborurilor spre oraşele afectate de...

Un militar din cadrul Forțelor Aeriene Române a murit marți, 14 februarie, la Baza 57 Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. Conform Ministerului Apărării Naționale, caporalul clasa a II-a Marian Pascu era încadrat la Centrul 70 Geniu Pantelimon și se afla într-o misiune desfășurată la Baza 57 Mihail Kogălniceanu.

“Militarul, care se afla la odihnă, a fost găsit în patul său de colegi, în jurul orei 16.30, în stare de inconştienţă. Personalul medical al bazei i-a acordat primul ajutor, militarul fiind ulterior preluat de către un echipaj SMURD. Cu toate eforturile echipelor medicale, caporalul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat”, au declarat  reprezentanții MApN.

Potrivit procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar Constanța, urmând să fie stabilită cauza exactă a decesului după finalizarea procedurilor medico-legale. Comandantul unității militare în care lucra caporalul a numit o comisie de cercetare a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. Caporalul clasa a II-a Marian Paşcu avea 43 de ani, era angajat al MApN din anul 2006 și era căsătorit, având un copil de 12 ani.

“Conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru această pierdere și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate”, au mai declarat sursele citate.

Parteneri

Englezii introduc o capră „primitivă” pe lista speciilor rare

Caprele sălbatice care trăiesc într-o turmă izolată în Marea...