5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăConstantaMiercuri, 15.02.2023, un jandarm constănțean a cerut ajutorul colegilor după ce a...

Miercuri, 15.02.2023, un jandarm constănțean a cerut ajutorul colegilor după ce a descoperit un cuțit asupra unui tânăr venit la Serviciul de Probațiune

Articole Similare

Dacia și brandurile chinezești câștigă teren în Italia

În ultimele luni, piața auto italiană a înregistrat...

FSB recrutează ucraineni în Transnistria

Serviciul secret al Rusiei, FSB, recrutează ucraineni în Transnistria,...

Război în Ucraina, ziua 740. Vladimir Putin, acuzat că vrea să destabilizeze Germania

Război în Ucraina, ziua 740. Duminică, ministrul german al...

Miercuri, 15.02.2023, un tânăr aflat în perioada de supraveghere s-a prezentat la Serviciul de Probațiune din Constanța având asupra sa un cuțit tip briceag și un spray iritant-paralizant, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța. În urma controlului cu detectorul de metale efectuat de un jandarm constănțean în vederea permiterii accesului în sediul Serviciului de Probațiune, cele două obiecte au fost descoperite asupra tânărului în cauză.

 Jandarmul a solicitat sprijinul colegilor săi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care au întocmit acte de sesizare în vederea constituirii dosarului de cercetare pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase în instituțiile publice, faptă prevăzută de art. 372 din Codul Penal. Bărbatul a declarat că deținea acele obiecte “în scop de autoapărare”. Actele întocmite de jandarmi și obiectele deținute de bărbat au fost predate poliției în vederea continuării cercetărilor.

Parteneri

Fermierii cer demiterea unor funcționari. În caz contrar, vor relua protestele

Fermierii au trimis o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis...