24.8 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăEconomicN. Dan: Primăria Municipiului Bucureşti a fost premiată în cadrul galei Bursei...

N. Dan: Primăria Municipiului Bucureşti a fost premiată în cadrul galei Bursei de Valori Bucureşti pentru obligaţiunile de 555 de milioane de lei listate în primăvara anului 2021

Articole Similare

Cele mai bune mașini de tractat rulote în 2023

Remorcarea unei mașini nu se rezumă doar la...

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...

Românii nu vor intra în SUA fără viză nici anul viitor

Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la Bucureşti, a declarat că...

Sophia Loren a fost spitalizată

Sophia Loren a fost transportată de urgenţă la spital...

„Astăzi, Primăria Municipiului Bucureşti a fost premiată în cadrul galei Bursei de Valori Bucureşti. Am primit un premiu pentru obligaţiunile de 555 de milioane de lei listate în primăvara anului 2021, iar în aprilie vă aşteptăm la o nouă emisiune de obligaţiuni. Bucureştiul nu mai are datorii curente, însă există un deficit de dezvoltare în ceea ce priveşte zona publică, iar acest deficit provine dintr-o imposibilitate de contractare a împrumuturilor cauzată de Legea Plafoanelor”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

El a adăugat că se dezvoltă foarte bine Capitala, însă a atras atenţia la dezvoltarea imobiliară nesănătoasă din ultimii ani.

„Capitala se dezvoltă foarte bine, există companii care îşi desfăşoară activitatea aici însă trebuie să fim responsabili în ceea ce priveşte dezvoltarea imobiliară care, în ultimii ani a fost nesănătoasă. Acest fenomen are efecte asupra economiei, pentru că o companie care vrea să se stabilească într-un oraş european ţine cont şi de aspectul oraşului respectiv, iar Bucureştiul nu arată sănătos. Este responsabilitatea noastră, a tuturor să remediem acest aspect”, a completat Dan.

 

Parteneri

Franţa va investi 150 de milioane de dolari în Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă

Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a angajat să investească 150...