15.4 C
București
marți, mai 28, 2024
AcasăConstantaPolitiștii din Constanța au aplicat numeroase amenzi pentru încălcări ale regulilor de...

Politiștii din Constanța au aplicat numeroase amenzi pentru încălcări ale regulilor de circulație rutieră

Articole Similare

În noaptea de 15 spre 16 februarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene și din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În timpul acestei acțiuni, au fost date 4 amenzi în valoare de peste 2.600 de lei. Tot pe 15 februarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au efectuat o acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane și mărfuri.

Ca urmare, au fost date 12 amenzi în valoare de peste 5.500 de lei pentru încălcări precum depășirea limitelor de viteză, oprire neregulamentară și neportul centurii de siguranță. La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării priorității pietonilor, în urma căreia au fost aplicate 15 amenzi în valoare totală de peste 9.800 de lei și au fost reținute 13 permise de conducere.

Într-un alt caz, pe 15 februarie, la ora 22:20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 27 de ani care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din Constanța, având permisul de conducere reținut. În urma acestui incident a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Parteneri

România va livra grâu Israelului şi va primi tehnologie la schimb

Ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică...